EEN DUEL OM VAN TE SMULLEN IN NOTTINGHAMđŸ€€ | Forest – Newcastle | Premier League 23/24 | SamenvattingBekijk hier de Premier League highlights van de wedstrijd: Nottingham Forest – Newcastle United gespeeld op 10/02/2024 met alle goals, beste momenten en bijzondere hoogtepunten.

Abonneer nu op het Viaplay kanaal voor de allerbeste sport:
Word lid van Viaplay â–ș

In de Premier League strijden de grootste teams uit Engeland tegen elkaar voor de felbegeerde titel. Van topspelers van teams als Manchester City en Liverpool tot de underdogs die alle verwachtingen overtreffen. Elke wedstrijd zit vol spanning, onvoorspelbaarheid en onvergetelijke momenten. Kan Manchester United een stunt uithalen of zal stadsgenoot Man City opnieuw de titel opeisen? Met spelers van wereldklasse blijft de Premier League de ultieme plek voor het beste voetbal. Onder de wereldsterren van de Premier League ook grote namen van Nederlandse bodem die wekelijks hun talent tonen.

Check hier alle samenvattingen â–ș

Volg Viaplay:
Instagram â–ș
Facebook â–ș
X(Twitter) â–ș
TikTok â–ș

#PremierLeague #nottinghamforest #newcastleunited

Camisetas de fĂștbol baratas Tienda online, Comprar Camiseta futbol precio mĂĄs barato y envĂ­o rĂĄpido. En nuestra tienda de camisetas de futbol baratas.

20 comentarios en “EEN DUEL OM VAN TE SMULLEN IN NOTTINGHAMđŸ€€ | Forest – Newcastle | Premier League 23/24 | Samenvatting

  1. @Engeyarrakazehbi3456

    goed dat er geen penal werd gegeven, de keeper had duidelijk de intensie om de bal te pakken en niet de speler te hinderen, tevens ging de bal te snel en had de speler de bal nooit meer kunnen halen, een penal was onterecht geweest. Mensen die reageren met dat het een penal had moeten zijn hebben geen verstand van voetbal zien maar al te graag het beeld wat ze zelf graag willen zien, de meeste kunnen niet objectief kijken en daadwerkelijk een situatie analyseren

  2. @padfoot1675

    De eerste penalty-shout zou ik ook niet hebben gegeven, het idee dat hij al naar de grond gaat voordat hij wordt geduwd. Maar die tweede is toch wel een penalty lijkt mij? Armen van Dubravka komen duidelijk omhoog waar hij over struikelt..

Los comentarios estĂĄn cerrados.