EVAN FERGUSON MAAKT VLAMMENDE HATTRICK | Brighton – Newcastle | Premier League 23/24 | SamenvattingBekijk hier de Premier League highlights van de wedstrijd: Brighton – Newcastle United gespeeld op 02/09/2023 met alle goals, beste momenten en bijzondere hoogtepunten uit de match.

Abonneer nu op het Viaplay kanaal voor de allerbeste sport:
Word lid van Viaplay ►

De Premier League gaat weer knallen. De grootste teams in Engeland strijden tegen elkaar voor de felbegeerde titel. Van topspelers van teams als Manchester City en Liverpool tot de underdogs die alle verwachtingen overtreffen, elke wedstrijd belooft spanning, onvoorspelbaarheid en onvergetelijke momenten. De grootste teams in Engeland strijden tegen elkaar voor de felbegeerde titel. Kan Ten Hag’s United een stunt uithalen of zal City opnieuw de titel pakken? En hoe presteren de andere Nederlandse spelers in Engeland? Met wereldklasse spelers blijft de Premier League de ultieme plek van het beste voetbal.

Check hier alle samenvattingen:

Volg Viaplay:
Instagram ►
Facebook ►
Twitter ►

#Premierleague #brighton #newcastle

Puedes comprar todas las camisetas oficiales de fútbol en futbolmania, la tienda de las mejores Camisetas de fútbol – Devolución gratis.

22 comentarios en “EVAN FERGUSON MAAKT VLAMMENDE HATTRICK | Brighton – Newcastle | Premier League 23/24 | Samenvatting

 1. Sufjan

  Was Brighton zo goed of was Newcastle zo matig ?
  Ik heb de 1ste helft gekeken en ik was niet zo onder de indruk v Brighton. Iedereen kijkt alleen maar naar de uitslag. Mitoma, normaal hun beste speler, sprankelde niet vandaag.
  Nog minder onder de indruk vd magpies. Helemaal niks laten zien.
  Newcastle is totaal niet in vorm. Slechts 3 pt uit 4 wedstrijden.

 2. AngrFist Gaming

  2023 en we kunnen niet eens samenvattingen hebben zonder in de title te zeggen wat er gebeurt en opstellingen voor de wedstrijd is ook teveel gevraagd of ? kan niet wachten tot viaplay hun rechten kwijt raakt

Los comentarios están cerrados.